Entiseltä joukkuekaverilta kovia paljastuksia Barcelonan keskikenttäpelaajan alkoholin käytöstä – ”Kaikki tiesivät sen”

© Kuva: Getty Images

Juventuksen pitkäaikainen puolustaja Giorgio Chiellini paljasti entisen joukkuekaverinsa, nykyisin Barcelonaa edustavan keskikenttäpelaajan Arturo Vidalin käyttäneen runsaasti alkoholia Juventus-aikanaan vuosina 2011-2015. Asia käy ilmi vastikään ilmestyneestä italialaispuolustajasta kertovasta kirjasta, ”Io, Giorgio”.

– Jalkapalloilija ei ole paholainen tai pyhimys. Joku kuten Vidal meni joskus ulos ja joi enemmän kuin olisi pitänyt. Kaikki tiesivät sen. Voisi sanoa, että alkoholi oli hänen heikkoutensa, Chiellini kertoo kirjassaan.

– Se ei kuitenkaan kyseenalaista sitä, onko hän voittajatyyppi tai millainen persoona hän on. Heikkoudet kuuluvat ihmisluonteeseen.

Chiellini mainitsee kirjassaan myös hulvattoman esimerkin joukkueen pre-seasonilta, kun torinolaisjoukkue oli valmistautumassa kauteen Miamissa.

– Muistan kun olimme pre-seasonilla Yhdysvalloissa. Kävimme Miamissa ulkona päivää ennen viimeisiä harjoituksiamme. Seuraavana aamuna Arturoa ei näkynyt missään. Hän oli sängyssään ja voi erittäin huonosti.

– Kokeilimme uusia harjoitusasuja silloin. Ne olivat mustia ja lämpöä oli 40-astetta. Antonio Conte (silloinen valmentaja) ei malttanut odottaa, että voisi potkia Arturon pois harjoituksista.

– Sen sijaan 10 minuutin jälkeen, kun Arturo näytti olevan vielä humalassa eikä nähnyt edes palloa, hän juoksi kuin hullu ja päihitti kaikki 20 metrin juoksussa.

– Mitä voit sanoa persoonasta, kaikesta huolimatta, joka tuo iloa joukkueeseen ja vie joukkuetta eteenpäin taistelijana ja voittajana? Chiellini päätti.

Lähde: Marca


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.