Real Madridin laitahyökkääjä Lucas Vázquez on jättänyt oven auki Valioliiga-siirtoa varten, myöntäen olevansa erittäin kiinnostunut Englannissa pelaamisesta.

Vázquez nousi Madridin ykkösmiehistöön akatemiajoukkueen kautta. Hän vietti kauden 2014-15 Espanyolissa, jonka jälkeen hänestä kuoriutui tärkeä pelaaja Zinédine Zidanen miehistössä.

28-vuotias espanjalaispelaaja auttoi Real Madridia voittamaan kolme peräkkäistä Mestarien liiga -pokaalia ja yhden La Liga -tittelin, tuoden tukea Cristiano Ronaldolle ja Karim Benzemalle joukkueen hyökkäyskolmanneksella.

Kauden 2019-20 aikana Vázquez on kuitenkin pudonnut nokkimisjärjestyksessä alaspäin, esiintyen vain 14 kertaa La Ligassa. Hänen sopimuksensa päättyy kesällä 2021, minkä takia hänet saatetaan myydä jo tänä kesänä eteenpäin.

Jos Espanjan entinen maajoukkuehyökkääjä ei jää Santiago Bernabéulle, voisi hän olla halukas siirtymään Valioliigaan.

[readmore from=Real-Madrid]

– Unelmani on jäädä eläkkeelle Madridissa, mutta jalkapallossa, koskaan ei voi tietää, Vázquez kertoi The Guardianille.

– Kun olin pieni, katsoin aina Valioliigaa veljeni kanssa. Se oli minusta hyvin, hyvin viehättävää. Kivannäköistä jalkapalloa, sellaista mikä voisi sopia minun ominaisuuksilleni ja personalleni.

– Minulla on perustaito myös englannin kielen suhteen, ja katson TV-sarjoja englanniksi, luen hieman, opiskelen kielioppia. Olen tehnyt sitä nyt puolitoista vuotta.