Real Madrid on tehnyt topparilleen Raphaël Varanelle jatkosopimustarjouksen, mutta ranskalaispuolustajan vastausta ei ole toistaiseksi kuulunut, kertoo Marca.

Varanen, 28, nykyinen sopimus päättyy ensi kauden jälkeen, jolloin hän voi jättää seuran ilmaiseksi, ellei uutta diiliä synny. Ranskan maajoukkuetopparin tilanne on herättänyt muun muassa Manchester Unitedin ja Paris Saint-Germainin kiinnostuksen.

Tällä hetkellä Varane tienaa 5,5 miljoonaa euroa vuodessa. Madridin uusi tarjous nostaisi hänen palkkatasoaan, mutta sekä Manchester United että PSG pystyvät tarjoamaan hänelle sitäkin paremman sopimuksen – varsinkin jos Varane lähtee vuoden päästä ilmaiseksi.

Kyse ei ole kuitenkaan pelkästään rahasta. Madridissa ymmärretään, että Varane haluaa kokeilla jotain uutta pelattuaan Los Blancosissa kymmenen vuoden ajan. Madrid ei kuitenkaan haluaisi menettää Varanea ja Sergio Ramosia samana kesänä. Ramosin sopimus päättyy jo tämän kuun lopussa, ja hänen lähtönsä näyttää hetki hetkeltä todennäköisemmältä.

Real Madrid voi joutua odottamaan Varanen vastausta hyvän tovin, sillä hän on parhaillaan Ranskan maajoukkueen mukana valmistautumassa EM-kisoihin.

Päättyneellä kaudella Varane pelasi 41 ottelua tahkoten suurimmat minuutit kaikista Madridin puolustajista.