Kaikki merkit alkavat viitata siihen, että Real Madridin pitkäaikainen kapteeni Sergio Ramos jättää seuran tämän kesän aikana. Kerroimme jo maanantaina, että Madridissa valmistaudutaan jo tarjoamaan seuraa 16 vuoden ajan edustaneelle topparille hänen hyvin ansaitsemansa jäähyväiset.

Selkeä signaali Ramosin lähdöstä on AS:n mukaan myös Real Madridin viikko sitten tapahtunut kauden 2021-2022 pelipaidan julkistus. Madrid esitteli ensi kerran tapahtuman yhteydessä videon otsikolla ”Grandeza” (”Suuruus”) ja hashtagilla #ThisIsGrandeza. Mainosvideo alkaa vuoden 2002 Mestarien liigan loppuottelusta, jossa Zinédine Zidane teki maalin. Koko videon aikana Sergio Ramos ei kuitenkaan vilahda kuvissa sekuntiakaan. Ramosin sijaan videolla näkyy muun muassa Marcelo nostamassa voittopokaalia kapteenin nauha kädessään.

Sama kaava toistui myös valokuvissa, joita Real Madrid verkkoon latasi uudesta pelipaidasta. Kotisivuille ilmestyi kaikkiaan 17 valokuvaa, joissa paitaa kantavat Real Madridin mies- ja naispelaajat. Miesjoukkueesta kuvissa nähdään ainakin varakapteenit Marcelo ja Karim Benzema, Marco Asensio, Vinicius, Eden Hazard, Ferland Mendy, Álvaro Odriozola, Nacho, Casemiro ja Éder Militão – mutta Sergio Ramos ei. Myös toinen siirtohuhuissa ollut toppari Raphaël Varane loistaa poissaolollaan.

Globovisión

@globovision
#Deportes | El Real Madrid presentó la nueva camiseta para la temporada 21-22 | #1Jun

FOX Sports MX

@FOXSportsMX
🤩 QUÉ ELEGANCIA 🤩

Con Kenti Robles incluida...

Real Madrid presentó su camiseta de local para la Temporada 2021-2022

#CentralFOX

Somos Deporte

@SomosDeporteVEN
Adidas y el Real Madrid han presentado la camiseta para la temporada 2021-22, diseñada para reflejar el espíritu y el sentido del club con sus aficionados bajo el lema ‘This is grandeza’, y que incluye referencias a su ciudad y su icónico estadio. @realmadrid #SomosDeporteVen

Ramos on ilmaissut aiemmin tahtonsa jatkaa Real Madridissa, mutta sopimuksesta ei ole päästy yhteisymmärrykseen. Ramos on toivonut kaksivuotista sopimusta, kun Real tarjoaa vain yhtä vuotta. Lisäksi Real Madrid ei ole halunnut vastata Ramosin palkkatoiveeseen.

Voikin olla, että Sergio Ramos pelaa ensi kaudella jossain toisaalla. Huhuissa on mainittu etenkin Manchester City ja PSG.