Real Madridin luottopelaaja muisteli painajaismaista iltaansa: ”Minun oli sulateltava sitä”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin toppari Raphaël Varane haluaisi varmasti unohtaa tämän vuoden elokuun seitsemännen päivän.

Varane, 27, ja kumppanit olivat pari viikkoa aiemmin juhlineet La Ligan mestaruutta, ja seuraavaksi vuorossa oli Mestarien liigan ratkaiseva neljännesvälieräpeli Manchester Cityä vastaan. City oli voittanut ensimmäisen osan vieraskentällä 2-1, ja paineet olivat Los Blancosin niskassa.

Madridin kannattajien keskuudessa isoin huoli oli Varanen toppariparin ja joukkueen kapteenin Sergio Ramosin pelikielto. Luottopuolustaja Varanen vierellä tulisi pelaamaan epävarmaksi luokiteltu Éder Militão.

Elokuun seitsemäntenä päivänä Varane oli kuitenkin se pelaaja, joka aiheutti Madridin kannattajille harmaita hiuksia. City voitti jälleen 2-1 ja Varane oli syypää kumpaankiin manchesterilaisten osumaan. Ensimmäisessä hän menetti pallon Gabriel Jesusille, joka petasi avopaikan Raheem Sterlingille ja toisessa maalissa Varane puski pallon itse suoraan Jesusille, joka nosti pelivälineen maalivahti Thibaut Courtois’n yli verkkoon.

Varane myönsi beIN Sportsin haastattelussa, että hän menetti yöunensa muutamaksi päiväksi.

– Se ei varmasti jää mieleeni kovin hyvänä muistona uraltani. Se oli vaikea ottelu minulle.

– Halusin ottaa vastuun heti ottelun jälkeen. Tein virheitä, ja se maksoi meille voiton.

– Minun oli sulateltava sitä ja mietittävä tulevaisuutta. Korkeimmalla tasolla ei ole aikaa jäädä murehtimaan, meidän on ajateltava seuraavaa peliä.

– Sitä seuranneet päivät olivat hieman vaikeita. Mutta huipputasolla on käännettävä katse tulevaan nopeasti.

Varanesta on povattu Ramosin seuraajaa Madridin uudeksi kapteeniksi, kun espanjalaislegenda jonain päivänä jättää seuran. Edelliskisojen maailmanmestari näkee, että hän on monien muiden Madridin pelaajien tavoin johtaja jo nyt.

– On vaikea ennustaa, mitä minulle on tulevaisuudessa luvassa Ramosin lähdön jälkeen. Olen johtaja omalla tavallani. Puhun paljon joukkuekaverieni kanssa ennen pelejä. Puhumme taktiikoista, pelipaikoista. Meillä kaikilla on oma tapamme [johtaa].

– Kun me voitimme mestaruutemme, Mestarien liigan pokaalimme, me olimme joukkue, jolla oli aina 11 johtajaa kentällä.

– Sergio on legenda Madridissa. En ajattele tulevaisuutta tällä hetkellä, mutta Ramos on ehdottomasti erittäin tärkeä pelaaja meille.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!