Real Madridin havittelema keskikenttäpelaaja Donny van de Beek on solmimassa Ajaxin kanssa uutta sopimusta, kertoo Voetbal International.

Hollannin maajoukkuepelaaja van de Beek, 22, oli läpi kesän yhdistettynä Madridiin pelattuaan hienon kauden amsterdamilaisseuran paidassa. Van de Beek oli avainpelaajan roolissa, kun Ajax voitti Hollannin tuplamestaruuden ja ylsi Mestarien liigan välieriin pudottaen matkalla myös Madridin.

Hän esiintyi edukseen myös tehojen valossa. 57 ottelussa syntyi yhteensä 17 osumaa ja 13 maaliin johtanutta syöttöä. Van de Beek on aloittanut vahvasti myös kuluvan kauden tehden kymmeneen otteluun yhteensä kaksi maalia ja syöttäen viisi.

Van de Beekin ja Ajaxin nykyinen sopimus ulottuu kesään 2022. Voetbal Internationalin mukaan uusi diili ei tuo kuitenkaan mukana lisää sopimusvuosia, vaan vain korkeamman palkan, jolla Ajax haluaa palkita van de Beekin.

Hän liittyi Ajaxin organisaatioon jo vuonna 2008 ja hän on pelannut seuran edustusjoukkueessa 148 ottelua.

Voetbal International pitää todennäköisenä, että van de Beek jättää Ajaxin kuluvan kauden jälkeen, mutta tammikuussa siirto ei tule vielä kysymykseen.