Real Madridin alkukauden yllättäjä kertoi saapumisestaan Espanjaan – ”Oli hullua, kun kuulin heidän kiinnostuksesta”

© Kuva: Getty Images

Fede Valverde on Real Madridin alkukauden suurimpia yllättäjiä yhdessä Rodrygon kanssa.

21-vuotias keskikenttäpelaaja on pelannut viimeisen kuukauden aikana suuria minuutteja niin La Ligassa kuin Mestarien liigassakin. Valverde on kuulunut Real Madridin ehdottomaan parhaimmistoon.

Valverde kertoi Real Madrid TV:n haastattelussa siirrostaan Real Madridiin.

– Unelmoin suurella stadionilla pelaamisesta ja siitä, miten kannattajat huutaisivat nimeäni. Se oli hullua, kun kuulin Real Madridin kiinnostuksesta. Olin huoneessani ja minut pyydettiin toiseen huoneeseen, jossa minulle kerrottiin Real Madridin haluavan minut. Halusin pysyä rauhallisena, mutta olihan kyseessä Real Madrid, Valverde muisteli.

– En voinut uskoa sitä todeksi, kun Real Madridin edustaja tuli tapaamaan minua ja kertoi seuran olevan kiinnostunut minusta. Se oli upea hetki. Olin unelmoinut siitä aiemmin. En voinut uskoa sen olevan totta. Jätin taakse perheeni ja ystäväni. Se sattui, mutta en voinut jättää sitä mahdollisuutta käyttämättä.

Uruguayn A-maajoukkuepelaaja vietti kauden 2017-18 lainalla Deportivossa.

– Se oli takaisku, koska olisin halunnut jäädä Madridiin. Myöhemmin ymmärsin sen olevan mahdollisuus pelata aikuisten ja kokeneiden pelaajien kanssa, joten hyväksyin sen lainan. Se ei ollut helppoa, mutta halusin saada omaa tilaa ja rauhaa, Valverde totesi.

Valverde palasi Deportivo-lainaltaan Real Madridiin kesällä 2018. Julen Lopetegui piti näkemästään ja Valverde jäi Real Madridiin. Valverde kertoi ihailevansa Toni Kroosia.

– Täällä Real Madridissa minua opastaa loistavat pelaajat. Kroos on idolini, enkä koskaan uskonut pelaavani hänen kanssaan samassa joukkueessa. Kunnioitan hänen rauhallisuuttaan ja tapaansa ajatella jalkapalloa. Hän ei ole koskaan hermostunut, enkä tiedä, miten hän onnistuu siinä. Myös Casemiro on minulle esikuva. Puhumme aina jalkapallosta. Hän näyttää minulle omaa persoonaansa ja haluaisin olla kuin hän.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!