SER: Ernesto Valverde uskoo Barcelonan seurapresidentin toivoneen hänen eroavan

© Kuva: Getty Images

Ernesto Valverde sai potkut Barcelonan päävalmentajan paikalta maanantain ja tiistain välisenä yönä. Espanjalaismediat uutisoivat Valverden potkuista läpi maanantain.

Valverde tapasi Barcelonan seurapresidentin Josep Maria Bartomeun maanantaina harjoituksien jälkeen. Valverden ja Bartomeun lisäksi myös seurajohtoon kuuluvat Javier Bordas ja Òscar Grau olivat paikalla tapaamisessa.

Tapaamisen jälkeen Valverde sai sellaisen käsityksen, että Bartomeu toivoi hänen eroavan itse päävalmentajan paikalta. Bartomeu kertoi Valverdelle siitä, kuinka paljon paineita seurapresidentti oli saanut ulkopuolisilta tahoilta tilanteen suhteen. Bartomeu myös kielsi seuran menneen Qatariin tekemään Xaville tarjousta päävalmentajan pestistä.

Valverde kertoi suoraan seurajohdolle sen, ettei pitänyt alkuunkaan siitä, miten seura on hoitanut asiat viimeisten päivien aikana.

Valverde toivoi seuran olevan rehellinen hänen kanssaan ja jos he halusivat antaa potkut Valverdelle, olisi seuran otettava yhteyttä valmentajan edustajiin. Valverde olisi ollut valmis vetämään normaalisti tiistain harjoitukset, jos Valverden edustajat ja seura eivät olisi päässeet yhteisymmärrykseen potkujen ehdoista.

Lähde: SER


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!