Barcan entisiltä tähtiluotseilta tuki potku-uhan alla olevalle Ernesto Valverdelle: ”Hän ei ansaitse tätä”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Barcelonassa eletään jännittäviä aikoja. On hyvin mahdollista, että Ernesto Valverde on pian Barcelonan entinen valmentaja. Barca sai pettyä torstaina Saudi-Arabian Jeddassa, kun se menetti 2-1 -johtonsa ja taipui Atlético Madridille Supercopan välierissä.

Barcelonan seurajohto neuvotteli jo viikonloppuna Xavin kanssa Valverden työn jatkamisesta, mutta seuraikoni kieltäytyi pestistä ainakin tässä vaiheessa. Nyt mediassa huhutaan, että Valverde saisi jatkaa vain niin kauan kunnes korvaaja on saatu kiinnitettyä.

Valverden päivät voivat siis olla pian luetut. Seuran entiset menestysvalmentajat Luis Enrique ja Pep Guardiola eivät kuitenkaan potkuista innostu. Molemmat osoittivat Valverdelle tukensa Mundo Deportivon julkaisemissa haastatteluissa.

– Valverde tekee erittäin hyvää työtä, on johtaja, on voittanut La Ligan kahdesti ja voi voittaa kaikki mestaruudet. Hän on yksi parhaista ja kokeneimmista valmentajista, ilman mitään epäilyksiä, nykyisin Espanjan maajoukkuetta valmentava Luis Enrique muotoili Movistarille.

– En usko, että asiaan liittyy mitään skandaaleja. Se vain kertoo siitä, mitä tappio merkitsee Barcan kaltaisessa seurassa. Aina tapahtuu asioita, jotka nostattavat spekulaatioita valmentajan ja pelaajien osalta.

– Tiedämme, että Barcan kaltaisten suurseurojen valmentamiseen sisältyy riski. Minulla on kuitenkin myötätuntoa Valverdeä kohtaan, sillä minusta hän on suurenmoinen.

Manchester Cityn valmentaja Pep Guardiola oli omissa kommenteissaan vieläkin suorasukaisempi.

– Barcelona on erityinen paikka, koska La Ligan voitto ei riitä. Minusta tuntuu todella pahalta Ernesto Valverden puolesta. Hän ei ansaitse tällaista, Guardiola sanoi sunnuntaina Cityn Aston Villa -murskajaisten jälkeen.

– Seuran jäsenenä toivon, että tilanne selviää nopeasti.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS