Lähteekö Ernesto Valverde Barcelonasta kauden jälkeen? – Bartomeu: ”Saattaa olla”

© Kuva: Getty Images

Kuluva kausi on Ernesto Valverden kolmas Barcelonan päävalmentajana. Aiemmat kaksi kautta ovat tuoneet sarjamestaruudet ja yhden Copan voiton.

Valverden sopimus kattaa vielä ensi kauden, mutta Barcelonan seurapresidentti Josep Maria Bartomeu väläytteli perjantaina mahdollisuutta, että joko Valverde tai seura päättää sopimuksen jo tähän kauteen.

– Saattaa olla, että kolme kautta riittää. Se on päätös, jonka tekee hän tai seura riippuen siitä, miten joukkue menestyy ja miten hänen voimansa riittävät. Hänellä on sopimus kesään 2021 saakka, mutta keväällä sopimuksessa on käytettävissä pykälä, jossa voidaan päättää, ettei hän jatka ensi kaudella. Meillä on ollut sama pykälä kaikkien valmentajien sopimuksissa, Bartomeu totesi Catalunya Rádiolle.

Valverde on saanut seuran kannattajilta huomattavasti kritiikkiä pestinsä aikana. Bartomeun mukaan Valverde on kuitenkin edelleen täysissä voimissaan.

– Valverde on innoissaan tästä työstä. Toivon joukkueen menestyvän tällä kaudella ja Valverden hitsaavan kaiken voittaneita pelaajia ja joukkueeseen saapuneita pelaajia yhteen.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.