Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde ei silitellyt pelaajiensa päitä joukkueensa jäätyä lauantaina Osasunan vieraana 2-2-tasapeliin.

Osasuna lähti tauolle johdossa Roberto Torresin osuttua jo seitsemännellä minuutilla. Barcelona tuli toisella puoliajalla rinnalle ja ohi 16-vuotiaan Ansu Fatin debyyttimaalilla sekä Arthurin osumalla, mutta Torres iski illan toisensa rangaistuspotkusta kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa.

Barcelona on nyt kerännyt neljä pistettä kolmesta ensimmäisestä ottelustaan. Blaugrana on viimeksi aloittanut sesonkinsa yhtä huonosti kaudella 2008-09. Tuolloin kaikki kääntyi kuitenkin parempaan päin, sillä Barcelona voitti Pep Guardiolan alaisuudessa triplamestaruuden.

OptaJose

@OptaJose
4 - Barcelona have collected just four points in LaLiga 2019/20 (W1 D1 L1), their worst start after their first three games since 2008/09, under Pep Guardiola (also four). Obstacle.

Valverde sätti omiaan lauantaina säästelemättä.

– Emme olleet lainkaan hyviä, olimme hirveitä, kommentoi Valverde Marcan mukaan.

[readmore from=Barcelona]

– He menivät johtoon, emmekä päässeet heidän rangaistusalueelleen. Meillä oli joitain maalintekopaikkoja, mutta he vahvistuivat, emmekä me kyenneet uhkaamaan heitä maalin edessä.

– Me dominoimme peliä enemmän toisella puoliajalla ja tulimme takaisin. Meillä oli ottelu täysin paketissa, mutta sitten he nousivat ja sitten tuli se absurdi tilanne, josta tuli pilkku.

– Me emme voi antaa ottelun lipsua käsistämme. Meidän on vaadittava itseltämme kentällä enemmän ja jatkettava hyökkäämistä.

Maajoukkuetauon jälkeen Barcelona kohtaa 14. syyskuuta kotonaan Valencian.