AS: Real Madrid valmis myymään lupaavan topparinsa – haluaa kuitenkin säilyttää takaisinosto-option

© Kuva: Getty Images

Espanjalaismedia AS kertoo Real Madridin suunnittelevan 23-vuotiaan topparilupauksensa Jesús Vallejon myyntiä. Lainakierteeseen joutunut Vallejo on edelleen Real Madridin tulevaisuuden suunnitelmissa, mutta seura uskoo pelaajan hyötyvän enemmän pysyvästä siirrosta kuin uudesta lainasta.

Siirryttyään pääkaupunkiin 2015 Real Zaragozasta, Vallejo on kierrellyt pelikenttiä lainasopimuksilla jälleen Zaragozassa, Eintracht Frankfurtissa, Wolverhamptonissa sekä Granadassa.

Pitääkseen Vallejon nuorassaan, Real Madrid tavoittelee diiliä, jossa Vallejon pelioikeuksista kaupattaisiin vain 50 prosenttia. Toppari irtoaisi puoleen hintaan, mutta Realilla olisi mahdollisuus halutessaan lunastaa Vallejo niin ikään puoleen hintaan takaisin. Seurajohto näkee hänet edelleen tulevaisuuden avauskokoonpanon puolustajana.

Useat espanjalaisseurat ovat ilmaisseet kiinnostuksensa kauppoihin. Vallejolla on myös hyvä maine Saksassa menestyksekkään Frankfurt-lainansa johdosta. Tiukimmin Vallejon kintereillä on hänen nykyinen lainajoukkueensa Granada, joka haluaisi hänet pysyvästi. Granada olisi kiinnostunut myös toisesta lainavuodesta, vaikkakin Vallejon korkea palkka saattaa osoittautua ylipääsemättömäksi esteeksi siirrolle.

Vallejon jatko pääkaupungissa ei myöskään ole poissuljettua. Mikäli Nacho Fernández saa kesällä houkuttelevan tarjouksen, Vallejo olisi ykkösvaihtoehto tämän korvaajaksi ykkösmiehistössä.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.