Valencian kahdeksan ottelun voitoton putki meni vihdoin poikki, kun joukkue kaatoi vieraissa Real Valladolidin 1-0. Valencia oli voittanut edellisen ottelunsa yli kaksi kuukautta sitten 8. marraskuuta, kun Real Madrid kaatui Mestallalla maalein 4-1.

Ensimmäisen puoliajan paras paikka nähtiin 32. minuutilla, kun Valencian José Gaya tykitti tulisesti takatolppaan. Paluupallostakin Valencia oli lähellä maalintekoa, mutta Valladolidin veräjänvartija Jordi Masip esitti loistavan reaktiotorjunnan.

Ottelun ainoa maali nähtiin 76. minuutilla. Pallon sai Valencian Carlos Soler reilussa 20 metrissä. Soler ei epäröinyt, vaan latasi pienellä liikkeellä tulisen vedon kohti maalia. Laukaus oli hyvä, mutta olisi ollut kenties Masipin torjuttavissa.

Reilut kymmenen minuuttia myöhemmin Manu Vallejo siirsi maalin edustan irtopallosta Valencian jo 2-0-johtoon, mutta osuma hylättiin äärimmäisen täpäränä paitsiona. Erotuomari kävi itsekin tilanteen kentän laidalla tarkistamassa.

Lisäajalla juuri kentälle tullut Yunus Musah rakensi terävyydellään ja huikealla nopeudellaan Valencialle erinomaisen paikan sinetöidä peli vastaiskusta, mutta Musahilta syötön saanut Manu Vallejo aikaili ja hukkasi loistavan tilaisuutensa.

[readmore from=Valencia]

Kun Valencia ei tehnyt, sai kotijoukkue Valladolid vielä lisäajan kuudennella minuutilla loistavan paikan tasoitukseen. Valladolid antoi vaparin rangaistusalueen vasemmasta kulmasta. Sergi Guardiola sai päänsä väliin Fabian Orellanan hyvään keskitykseen, mutta pusku osui vain maalin tolppaan. Tasoitus ja dramaattinen loppu olivat äärimmäisen lähellä, mutta nyt taivaankappaleet olivat Valencialle suosiolliset, ja voitoton putki katkesi.

Valencia nousi voiton myötä sijalle 13, kasvattaen eron putoamisviivaan kolmeen pisteeseen. Valladolid on 16:ntena, pisteen Valenciaa vähemmän keränneenä.