Valencian seurajohto myöntymässä valmentajan vaatimuksiin – hankintoja luvassa?

© Kuva: Getty Images

Valencia kaatoi sunnuntaina derbyssä Levanten maalein 4-2 ja on La Ligan sarjakärjessä ensimmäisen, vajaan kierroksen jälkeen. Vaikka startti sujuikin hyvin, korotti joukkueen uusi valmentaja Javi Gracia ääntään jo perjantaina ja penäsi seurajohdolta uusia vahvistuksia.

AS:n mukaan Valencian usein kritisoitu ja sätitty seurajohto taipuukin valmentajan toiveisiin ja etsii markkinoilta uusia pelaajia. Erityisesti haussa on keskikenttäpelaaja sekä osin myös Eliaquim Mangalan sunnuntaisesta loukkaantumisesta johtuen keskuspuolustaja.

Javi Gracia osoitti Levantea vastaan, ettei hän arkaile peluuttaa nuoria lupauksia. 17-vuotias Yunus Musah oli avauskokoonpanossa ja minuutteja liikeni myös 18-vuotiaalle Kang-in Leelle. Siitä huolimatta valmentaja kaipailee kokeneempia vahvistuksia tosissaan. AS:n mukaan sellaisia hänelle myös luvattiin, kun hän pani kesällä nimensä sopimuspaperiin.

Javi Gracia oli pyytänyt seurajohdolta erityisesti vanhaa suojattiaan Watfordista, Étienne Capoue’a sekä hyökkääjä Borja Mayoralia. Mitään ei kuitenkaan ole tapahtunut, vaikka Rodrigo myytiin Valioliigaan. Seurajohto ei ole myöskään kommentoinut asioiden etenemättömyyttä riittämiin. Niinpä Gracia avautui perjantaina lehdistötilaisuudessa ja toisti vahvistusten tarpeen.

Rodrigon lisäksi Valenciasta ovat poistuneet Dani ParejoFrancis CoquelinFerran Torres ja Cristiano Piccini. Ainuttakaan uutta hankintaa ei ole kuitenkaan vielä tehty – ellei lasketa lainoilta palanneita tai junioreista nostettuja pelaajia.

Javi Gracia tietää, että sekä joukkue että kannattajat kaipaavat luvattuja vahvistuksia, joten nyt seurajohdolta todella odotetaan toimia. Ja AS:n mukaan niitä tullaan myös näkemään.

Lehti nimeää kuitenkin vain yhden pelaajan, josta Valencian uskotaan olevan kiinnostunut. Hän on kolumbialaistoppari Jeison Murillo, joka pelasi Valenciassa jo kaudella 2017-2018 (ja osan myös seuraavaa kautta).

Murillo pelaa tätä nykyä Serie A:n Sampdoriassa, jonne Valencia myi hänet 12 miljoonalla eurolla. COPE:n mukaan summasta on vielä 8 miljoonaa euroa saamatta. Valencia ei kuitenkaan halua ostaa Murilloa, vaan lainata hänet. Pelaajasta on tosin kiinnopstunut myös Celta Vigo, Murillon viime kevätkauden lainaseura.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!