Valencian kausi Mestallan ulkopuolella on ollut vaikeuksia täynnä.

Viime viikolla Valencia pelasi kaksi vierasottelua. Ensimmäisen Milanossa Atalantan vieraana ja toisen lauantaina San Sebastiánissa Real Sociedadia vastaan. Atalanta voitti Valencian 4-1 ja Real Sociedad kukisti Albert Celadesin miehistön 3-0.

La Ligassa Valencia on pelannut 12 vierasottelua, joissa se on päästänyt yhteensä peräti 26 takaiskumaalia. Valencia on päästänyt edellisen kerran yhtä paljon maaleja vierasotteluissa tässä vaiheessa kautta 32 vuotta sitten, jolloin Valencia oli sarjanousija.

Edellisessä kolmessa vierasottelussa La Ligassa Valencia on päästänyt kymmenen maalia.

Tämän kauden La Ligassa vain putoamisviivan alapuolella oleva Mallorca on päästänyt enemmän maaleja vierasotteluissaan kuin Valencia. Mallorca on päästänyt 29 maalia.

Celadesin suojatit kaipaavat kipeästi Gabriel Paulistaa takaisin keskuspuolustukseen. Gabriel on parhaillaan loukkaantuneena, eikä pelaa pelikiellon vuoksi Atalanta-parin toisessa osassa Mestallalla.

Celades on joutunut peluuttamaan toppariparinaan Eliaquim Mangalaa ja Mouctar Diakhabya, joista kumpikaan ei olisi normaaleissa olosuhteissa avauskokoonpanossa. Ezequiel Garay on loppukauden sivussa polvivamman vuoksi.

Lähde: Marca