Ensin Barcelona, sitten Valencia – nähdäänkö pian jo toinen siirtoikkunan ulkopuolinen siirto?

© Kuva: Getty Images

Barcelona suoritti tunnetusti viime viikolla pelaajasiirron, vaikka siirtoikkuna onkin kiinni. Ousmane Dembélén pitkäaikainen loukkaantuminen mahdollisti Barcelonalle poikkeusluvan, jonka turvin se hankki 18 miljoonalla eurolla riveihinsä Leganésista Martin Braithwaiten.

Nyt Valencia saattaa seurata Barcelonan raivaamaa polkua. Valencia menetti helmikuun alussa sairastuvalle kokeneen topparinsa Ezequiel Garayn, ja saanee vastaavasti niin ikään luvan uuden pelaajan hankintaan La Ligalta. Braithwaiten tavoin myöskään Valencian hankinta ei saisi pelata Mestarien liigassa kevään aikana, vaan ainoastaan La Liga -otteluissa.

AS:n mukaan Valencian valitsema pelaaja on 22-vuotias Javi Sánchez. Sánchez on Real Madridin sopimuspelaaja, joka on pelannut tällä kaudella lainalla Real Valladolidissa. Peliminuutteja kauden aikana on herunut kuitenkin vain 90. Ensin Sánchez kärsi loukkaantumisista ja sitten Salisun nopea kehitys ja läpimurto jättivät Sánchezin penkkimiehen rooliin.

Juuri pienestä roolista johtuen Real Madrid ei Sánchezin siirtoa vastustelekaan. Siirron toteutustavasta on kuitenkin vielä erimielisyyttä. Valencia haluaisi nimittäin liittää siirtoon osto-option – ja Real Madridin takaisinosto-option – kun Real Madridin toiveissa on pelkkä laina ilman osto-optiota.

Real Valladolidkaan ei kapuloita rattaisiin pane. AS:n mukaan seurapomo Ronaldo tiedostaa, ettei Real Madrid ole tyytyväinen siihen, kuinka pienelle peliajalle sen kolme lainamiestä (Andriy LuninJorge de Frutos ja Javi Sánchez) ovat Valladolidissa jääneet. Kaksi ensinmainittua jatkoivatkin jo tammikuussa matkaansa uusille lainapesteille Segundaan ja pian Sánchezin laina saattaa jatkua Valenciassa.

Valencia harkitsi muitakin toppareita Garayn korvaajaksi, mutta Financial Fair Play ei jätä seuralle juurikaan pelivaraa. Siksi mahdollisuudet olivatkin hyvin vähissä. Kyseeseen tulee ainoastaan laina, eivätkä pääsarjaseurat sellaisesta innostu siirtoikkunan ollessa jo kiinni. Mikäli Javi Sánchezin siirrosta ei päästä sopuun, joutuisi Valencia etsimään korvaajaa sarjatasoa alempaa.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2.Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!