Real Madrid voittoon viime hetkillä Milanossa! – Antoine Griezmann sai vihellyskonsertin Metropolitanolla

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan lohkovaiheen avauskierroksen viimeiset ottelut pelattiin keskiviikkoiltana.

La Liga -seuroista Barcelona, Sevilla ja Villarreal pelasivat tiistaina omat ottelunsa, joten keskiviikkona oli Real Madridin ja Atléticon vuoro.

Real Madrid matkusti Milanoon Internazionalen vieraaksi ja Atlético isännöi Metropolitanolla Portoa. Real Madrid voitti Interin 1-0. Atlético ja Porto päätyivät maalittomaan tasapeliin.

Inter aloitti ottelun vahvasti Milanossa. Isännät olivat Real Madridin niskan päällä ensimmäisellä jaksolla ja Thibaut Courtois joutui venymään loistotorjuntoihin pitääkseen ottelun maalittomana. Real Madrid oli hyökkäyspäässä varsin vaisu niin ensimmäisellä kuin toisellakin jaksolla. Inter oli aktiivisempi avausjaksolla, mutta peli tasoittui huomattavasti toisella puoliskolla ja Real Madrid pääsi peliin paremmin mukaan.

Rodrygo Goes iski ottelun ainoan täysosuman 89. minuutilla. Eduardo Camavinga syötti maalin eteen juosseelle brasilialaiselle, joka siirsi vieraat johtoon. Camavinga on aloittanut uransa Real Madridissa hienosti, sillä hän teki viikonloppuna debyytissään maalin Celtan verkkoon.

Metropolitanolla Atlético pelasi kokonaisuudessaan heikon ottelun. Porto puolusti tiiviisti ja iski aktiivisesti vastaan ja loi ottelun parhaat maalintekopaikat, vaikka ne jäivätkin kamppailussa vähäisiksi. Atlético ei sen sijaan kyennyt luomaan ainuttakaan vaarallista maalipaikkaa. Porto sai pallon maaliin kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa, mutta VAR hylkäsi maalin, sillä pallo osui Mehdi Taremin käteen.

Antoine Griezmann vaihdettiin kentälle toisella jaksolla ja sai vihellyskonsertin Atlético-kannattajilta. Ottelu oli Griezmannin ensimmäinen Metropolitanolla paluunsa jälkeen. Lisäajalla Porton Chancel Mbemba sai punaisen kortin kaadettuaan Griezmannin. Luis Suárezin vapaapotku viuhui maalin katolle, mutta sitä lähemmäs Atlético ei päässyt.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.