Mallorca kohtasi Valencian sunnuntaina Son Moixilla.

La Ligaan kuluvaksi kaudeksi noussut ja käytännössä läpi syyskauden putoamisviivan alapuolella ollut Mallorca kaatoi Valencian lopulta maalein 4-1. Mallorca nousi voiton myötä putoamisviivan yläpuolelle.

Valencialle sunnuntainen ottelu oli selvästi kauden surkein. Joukkueen kapteeni Dani Parejo sai varsin helposti kahden keltaisen kortin myötä punaisen kortin toisen jakson alussa ja on sivussa ensi viikonlopun Barcelona-ottelusta.

Mallorca johti ottelua puoliajalla 3-0. Antonio Raíllo vei Mallorcan johtoon jo seitsemännellä minuutilla puskimaalinsa myötä. Osuma oli 28-vuotiaan Raíllon uran ensimmäinen La Ligassa. Ante Budimir viimeisteli kaksi maalia ennen taukoa. Budimir on tehnyt jo kahdeksan maalia tällä kaudella La Ligassa.

Dani Rodríguez vastasi Mallorcan neljännestä noin kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä. Komea laukaus boksin rajalta upposi Valencian maalia vartioineen Jaume Domènechin selän taakse.

Ferran Torres iski Valencian ainokaisen muutama minuutti Rodríguezin maalin jälkeen. Valencia ei siten kyennyt käyttämään hyväkseen Atléticon ja Sevillan tappioita. Mestarien liigaan oikeuttava neljäs sija on edelleen neljän pisteen päässä.