Atlético voitti Levanten lauantai-iltana Metropolitanolla lopulta maalein 2-1. Voitto oli Atléticolle neljäs peräkkäinen kaikissa kilpailuissa.

Ottelun kaikki maalit nähtiin ensimmäisen 20 minuutin aikana.

Ángel Correa vei Atléticon johtoon 13. minuutilla Kieran Trippierin syötöstä. Trippier keskitti boksiin ja Correa ohjasi pallon komeasti ohi Aitor Fernándezin. Correa on tehnyt La Ligassa kolme maalia ja antanut viisi maalisyöttöä ollen siten Atléticon tämän kauden tehokkain pelaaja.

Levante tasoitti muutamaa minuuttia myöhemmin. Roger Martín ohjaus kimposi Atléticon pelaajan kautta maaliin ja Paco Lópezin miehistö oli noussut tasoihin. Felipe puski ottelun viimeisen täysosuman seuraavasta hyökkäyksestä.

Ottelun lopussa Diego Simeone antoi edustusjoukkuedebyytin Germán Valeralle. 17-vuotias oikea laituri on yksi Espanjan lupaavimmista pelaajista. Lisäajan lopussa Levantella oli loistopaikka tasoittaa ottelu, mutta Jan Oblak venyi upeaan torjuntaan pysäytettyään Enis Bardhin puskun.