Barcelona nousi kotikentällään 0–2-tappioasemasta 2–2-tasapeliin Valenciaa vastaan. Barcan suurin sankari oli Lionel Messi, joka teki kotijoukkueen molemmat maalit.

Valencia aloitti ottelun pirteästi ja johti ottelua puolen tunnin jälkeen jo 0–2. Vieraat tulivat otteluun terävästi, ja Dani Parejolla olikin unelmapaikka viedä Valencia johtoon jo ottelun toisella minuutilla. Marc-André ter Stegen venyi kuitenkin fantastiseen pelastukseen Barcelonan maalilla. Torjunnan paluupallosta Denis Tserysev pamautti pallon vielä voimalla tolppaan.

Valencian terävä alku palkittiin reilun 20 minuutin jälkeen. Rodrigo teki vahvan kuljetuksen pallon kanssa, ja hän vapautti Kevin Gameiron nokikkain ter Stegenin kanssa. Tällä kertaa saksalaisvahti oli voimaton laukauksen edessä.

Vajaat kymmenen minuuttia avausmaalin jälkeen Valencia mursi Barcelona puolustuksen vasemmalta. Tserysev keskitti boksiin, jossa Sergi Roberto työnsi Daniel Wassin selästä nurin, ja pallo vietiin pilkulle. Parejo ei yhdestätoista metristä epäonnistunut.

Kahden maalin tappioasemaan jäänyt Barcelona heräsi kuitenkin Messin johdolla. Argentiinalainen ampui rangaistuspotkun ensimmäisen puoliajan viimeisellä kolmanneksella maaliin aloittaen Barcelonan takaa-ajon. Toisella jaksolla Messi esitteli jälleen hyvää vasenta jalkaansa. 31-vuotias hyökkääjä ampui reilun tunnin pelin jälkeen pallon boksin reunoilta vastustamattomasti Neton selän taakse toistamiseen.

Pistemenetys oli Barcelonalle ensimmäinen sitten marraskuun lopun, jolloin se jäi tasapeliin Atlético Madridin kanssa.