Lähde: Valencia pelaa 80 miljoonan euron uhkapeliä Man Cityn kanssa nuoresta lupauksestaan

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

20-vuotias laituri Ferran Torres on joko kultakimpale tai riippakivi Valencialle, joka on laittamassa kovasti kampoihin Manchester Citylle. The Telegraph -lehti tietää kertoa, ettei Valencia halua myydä nuorta lupaustaan halvalla.

Torresin tilanne on kinkkinen. Hänen sopimuksensa on päättymässä vuoden päästä, joten uhkapelissä on vaaransa. Man City tarjosi aiemmin Marcan mukaan 35 miljoonaa euroa Torresista, ja viesti oli silloin selkeä: City ei aio korottaa tarjoustaan.

Valencian ei ole sinänsä mikään pakko myydä tuolla hinnalla, sillä Torresin ulosostopykälä on kirjattu 100 miljoonaan euroon. Se on kuitenkin sellainen summa, jota tuskin kukaan tulee maksamaan, kun pelaajan sopimusta on enää vuosi jäljellä.

Ongelma on myös se, että Torres on lehtitietojen mukaan halukas siirtymään Pep Guardiolan alaisuuteen. Näin ollen nuori laituri ei ole halukas tekemään uutta jatkosopimusta Valencian kanssa. Se osittain pakottaa Valencian tekemään kovia ratkaisuja tulevassa siirtoikkunassa. Kesän siirtoikkuna on ainoa mahdollisuus vielä rahastaa Torresilla.

Telegraphin mukaan Valencia olisi valmis myymään Torresin 80 miljoonalla eurolla. Se on kuitenkin vielä todella kaukana siitä, mitä Man City olisi valmis maksamaan. Vertailun vuoksi City myi hiljattain Leroy Sanén Bayern Müncheniin noin 60 miljoonan euron kaupassa. Torresista City haluaisi Sanén korvaajan pitkällä tähtäimellä, mutta seura tuskin olisi valmis käyttämään Torresiin enemmän kuin mitä se sai Sanésta.

Torres pelasi La Ligassa viime kaudella 34 ottelua, joissa syntyi neljä maalia ja viisi maalisyöttöä. Nuorukainen esiintyi myös kuudessa Mestarien liigan ottelussa, joissa syntyi kaksi maalia ja kaksi maalisyöttöä. Torres murtautui Valencian edustusjoukkueeseen lopullisesti kaudella 2018-19, jolloin tilastoihin merkattiin minuutteja 24 ottelussa La Ligassa.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS