Marcan mukaan Real Madrid on kiinnostunut Valencian Ferran Torresista.

20-vuotias oikea laituri on kuulunut kuluvalla kaudella Valencian ehdottomiin avainpelaajiin. Seuran oma kasvatti on viimeistellyt 35 pelaamassaan ottelussa kuusi maalia ja antanut seitsemän maalisyöttöä.

Ferran on ollut otsikoissa viime aikoina myös sopimustilanteensa vuoksi. Ferran on yksi Valencian junioriakatemian kirkkaimmista helmistä vuosikausiin, mutta tällä hetkellä on hyvin mahdollista, että pelaaja vaihtaa maisemaa jo vuoden kuluttua – vieläpä ilmaiseksi.

Ferranin nykyinen sopimus Valencian kanssa nimittäin päättyy ensi kauden jälkeen, eivätkä osapuolet ole edelleenkään päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta. Valencia on tiettävästi suostunut sittenkin tarjoamaan huippulupaukselleen rahakasta jatkosopimusta, mutta Ferran ei ole vastannut saamiinsa jatkosopimustarjouksiin.

Ferranin nykyisessä sopimuksessa on 100 miljoonan euron ulosostopykälä. Valencia saattaa joutua kuitenkin luopumaan tähdestään huomattavasti halvemmalla, jos jatkosopimusta ei allekirjoiteta.

Real Madrid tiedostaa Ferranin sopimustilanteen ja sen, että pelaaja on saatavissa ilmaiseksi vuoden kuluttua. Real Madrid ei kuitenkaan lähtökohtaisesti aio maksaa Ferranin 100 miljoonan euron ulosostopykälää. Myös Juventuksen ja Dortmundin kerrotaan olevan Ferranin kintereillä.