Saksalaismaalivahti Marc-André ter Stegen kertoo olevansa tyytyväinen Barcelonassa, mutta hän on vaitonainen tulevaisuudestaan Camp Noulla.

Katalonialaisseura hankki ter Stegenin vuonna 2014 Borussia Mönchengladbachista. Mies on viime vuosina ollut selvä ykkösvaihtoehto tolppien väliin.

– Jalkapallossa ei koskaan tiedä, mitä tapahtuu. Haluan tehdä seuran tyytyväiseksi ja jättää oman jälkeni, 27-vuotias ter Stegen sanoo DAZN:lle ja Goalille.

Hän kommentoi myös tulevaa huippuottelua Real Madridia vastaan. Kamppailu oli määrä pelata jo syksyllä, mutta se siirrettiin Barcelonan levottomuuksien takia.

– Nämä ovat pelejä, joita pelaajat odottavat ja jotka saavat ihmiset innostumaan. Aiemmin poliittinen tilanne oli jännittynyt, mikä tarkoitti, ettei peliä pelattu. On ymmärrettävä olosuhteet ja noudatettava turvallisuutta.

– Real Madrid -peli on aina vaarallinen meille. Heillä oli alkukaudella ongelmia, aivan kuten meillä. Liigasta on tullut vahvempi, etenkin fyysisesti. Helppoja pelejä ei enää ole.