Barcelona kaatoi keskiviikkoillan Mestarien liiga -kamppailussa Slavia Prahan maalein 2-1.

Mitään ilotulitusta se ei Barcelonan osalta ollut. Slavia oli pelillisesti parempi joukkue ja muun muassa voitti maalintekoyritykset 22-13. Marc-André ter Stegen venyi muutamaan erinomaiseen torjuntaan, minkä lisäksi Barcelona pelastui pari kertaa vain sillä, että Slavian hyökkääjät ampuivat hyvissä paikoissa suoraan päin maalivahtia. Ottelun jälkeen ter Stegen oli suorastaan raivoissaan.

– Nyt suututtaa. Emme pelanneet sillä tasolla, jolla haluamme olla, ter Stegen sanoi Movistarin hikihaastattelussa.

– Onneksi saimme täydet kolme pistettä, mutta nyt on vähän juteltavaa tietyistä asioista.

Ter Stegen ei halunnut heittää julkisesti ketään bussin alle, mutta vihjasi, ettei ollut kovin tyytyväinen joukkueen puolustuspelaamiseen.

– Meidän on puhuttava näistä asioista keskenämme, ei julkisesti. On asioita, joissa meidän on kehityttävä, mutta haluan ensin päästä juttelemaan niiden ihmisten kanssa, jotka olivat tänään kentällä.

– He tasoittivat pelin toisen jakson ensimmäisestä paikastaan. Ei meitä vastaan voi käydä niin, että yksittäinen pelaaja kykenee tulemaan ja tekemään maalin. Tässä on kehitettäviä asioita taktisella puolella, ja ongelmia myös tapahtuu, koska emme ole ihan täysillä mukana pelissä.