Lähde: Luis Suárezin pöydällä kaksi houkuttelevaa sopimustarjousta

© Kuva: Getty Images

Atlético Madrid teki yhden kauden 2020-2021 onnistuneimmista hankinnoista, kun se sai hyökkäykseensä Barcelonasta pilkkahintaan armoitetun maalipyssyn Luis Suárezin. Suárez on tehnyt 26 sarjaottelussa 19 maalia ja on sarjan maalitilastossa jaetulla toisella sijalla, edellään vain hyvä ystävänsä ja entinen seurakaveri Lionel Messi.

Vaikka 34-vuotias uruguaylainen onkin tiettävästi tyytyväinen oloonsa Atlético Madridissa, voi mieli vielä muuttua, sillä hyökkääjän pöydällä kerrotaan olevan jo kahden rahakkaan tarjouksen. Kerroimme jo maaliskuussa, että Liverpool harkitsee tarjouksen tekemistä Suárezille. Deportes Cuatron mukaan tuo tarjous on nyt tehty.

Liverpool uskoo, että Suárez olisi ihanteellinen korvaaja Mohamed Salah’lle, jos tämä päättää lähteä seurasta kauden jälkeen. Reds-faneilla on tietysti Suárezista lämpimiä muistoja, sillä uruguaylainen pyssytti Liverpoolille 82 maalia 133 ottelussa vuosina 2011-2014.

Liverpool ei ole kuitenkaan ainoa Suárezia havitteleva seura, vaan pöydällä on tarjous myös David Beckhamin osaomistamalta ja johtamalta MLS-seura Inter Miamilta. Inter Miami tavoitteli Suárezia jo viime kesänä, eikä kiinnostus ole lainkaan laantunut tällä kaudella nähtyjen mahtavien esitysten myötä.

Suárezin sopimus Atléticon kanssa kattaa myös kauden 2021-2022, eikä sopimuksessa ilmeisesti ole määriteltyä ulosostopykälää. Niinpä edessä olisivat neuvottelut siirtokorvauksesta, jos Suárez haluaisikin maisemaa vaihtaa vain yhden Atlético-kauden jälkeen.

Tällä hetkellä Suárez on sairaslistalla lihasvamman vuoksi. Hän palannee kentille toukokuun alussa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.