Valioliigaseura Liverpool on kiinnostunut Atlético Madridin maalitykki Luis Suárezista, kertoo espanjalaissivusto Fichajes.

Fichajesin tietojen mukaan Liverpool haluaa kesällä hankkia kokeneen kärkipelaajan ja seura on aikeissa tehdä Atléticolle tarjouksen Suárezista.

34-vuotias Suárez on Liverpoolille entuudestaan tuttu pelaaja, sillä urugualaishyökkääjä pelasi seurassa vuosina 2011-14. Suárez oli Liverpool-vuosien aikana huimassa vireessä, sillä 133 pelaamassaan ottelussaan hän teki peräti 82 maalia ja antoi 47 maalisyöttöä.

[readmore from=Suarez-Luis]

Uruguayn maajoukkuehyökkäjä siirtyi Atléticoon viime kesänä ja on ollut seuralle kultaakin arvokkaampi pelaaja. Suárezin sopimus Atléticon kanssa ulottuu kesään 2022 asti, joten Liverpoolin tulisi pulittaa pelaajasta siirtokorvaus.

Mikäli Liverpool lähestyy Atléticoa, on seurojen välillä luvassa todella vaikeat siirtoneuvottelut.

Suárezin arvo Atléticolle on mittaamattoman arvokas, joten halvalla urugualaishyökkääjä ei tulisi liikkumaan. Liverpool ei myöskään voi paljoa tarjota, koska Suárezilla on pelivuosia jäljellä enää muutama. Realistinen arvio siirtosummasta voisi olla noin kymmenen miljoonaa, mikä tuskin Atléticoa miellyttää.