Uruguaylaislegenda väittää: Barcelonan seurajohto ei kohdellut Luis Suárezia oikein – ”Hän ei ansainnut sitä”

© Kuva: Getty Images

Luis Suárezin siirto Barcelonasta Atléticoon varmistui tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman ilmoitti Suárezille puhelimitse noin kuukausi sitten, ettei kärki kuulu hänen suunnitelmiinsa.

Barcelona ja Suárez sopivat siitä, että Suárez pääsee siirtymään Barcelonasta muihin maisemiin ilman siirtosummaa, jos Suárez ei siirry Real Madridiin, PSG:hen, Manchester Cityyn tai Manchester Unitediin.

Suárez pääsi yhteisymmärrykseen Atléticon kanssa sopimuksesta, jolloin Barcelonan seurapresidentti Josep Maria Bartomeu halusi lisätä myös Atléticon listaan seuroista, joihin Suárez ei voisi siirtyä. Lopulta Suárez ja Barcelonan seurajohto pääsivät yhteisymmärrykseen Atlético-siirrosta.

Atléticon ja Uruguayn A-maajoukkueen legenda Diego Forlán ei pidä tavasta, jolla Suárez lähtee Barcelonasta kohti pääkaupunkia. Forlán ja Suárez pelasivat yhdessä Uruguayn A-maajoukkueessa usean vuoden ajan.

– Tämä poistuminen ei ollut kaunis. Suárez ei ansainnut tätä. Barcelonan seurajohto ei hoitanut tätä oikein. Suárez on ammattilainen ja samalla Barcelonan seuralegenda. Hän ei poistunut parhaalla tavalla, mutta pääasia on se, että hän pääsi lähtemään sieltä, Forlán totesi SER:lle.

– Suárezia voisi epäillä ainoastaan hänen ikänsä vuoksi, mutta itse en epäile sitäkään. Atléticon pelitapa sopii hänelle, koska se on hyvin samanlainen verrattuna Uruguayn A-maajoukkueeseen. Suárez saapuu suureen seuraan, joka on kasvanut valtavasti viimeisten vuosien aikana ja hän kykenee luomaan itselleen maalipaikkoja. Kaikki hyötyivät tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.