La Ligaan toinenkin Luis Suárez? – Neuvottelut lainasta loppusuoralla

Luis Suárez oli La Ligan viime viikon puhutuimpia nimiä. 33-vuotias uruguaylainen maalipyssy hyvästeli kyyneleet silmissään Barcelonan kuuden vuoden jälkeen ja siirtyi jatkamaan uraansa Atlético Madridiin. Heti debyytissään uudessa joukkueessa Suárez teki kaksi maalia ja antoi yhden maalisyötön Granadaa vastaan – vain 24 peliminuutin aikana.

Luis Suárez -huhut kuitenkin jatkuvat yhä, ja edelleen puhutaan Granadasta. Kyse vain on täyskaimasta, 22-vuotiaasta kolumbialaishyökkääjä Luis Suárezista.

Nuorempi Luis Suárez pelasi viime kauden lainalla Segundan Real Zaragozassa ja teki joukkueelleen 38 ottelussa 19 maalia ja antoi kuusi maalisyöttöä. Sarjanousua havitellut Real Zaragoza sai kuitenkin pettyä pahasti, kun Suárezin pelaajaoikeudet omistava Watford ei suostunut jatkamaan hyökkääjän lainapestiä kattamaan myös nousukarsintapelit.

Nyt AS kertoo, että Suárez saattaa saada sittenkin tilaisuutensa La Ligassa. Granada nimittäin on pitkällä neuvotteluissa Watfordin kanssa pelaajan lainaamisesta. Valioliigasta pudonneen Watfordin valmentaja Vladimir Ivic ei näe pelaajalle käyttöä ryhmässään, ja Suárez palaisi Espanjaan enemmän kuin mielellään. Granadan pelaaminen europeleissä on hänelle myös houkutteleva bonus.

Ligue 1:n Marseille oli tiettävästi tehnyt Suárezista 13 miljoonan euron tarjouksen, jonka Watford kuitenkin hylkäsi. Englantilaisseura on pyytänyt miehestä 15 miljoonaa euroa. Siirtomarkkinatilanne on kuitenkin johtamassa siihen, että Suárez lähetetään nyt lainalle, mutta lainapestiin liitetään merkittävä osto-optio. Tämän suuruudesta vielä neuvotellaan.

La Ligan siirtoikkuna sulkeutuu maanantaina, joten lähipäivien aikana nähdään, hyökkääkö sarjassa tällä kaudella kaksi Luis Suárezia.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.