Liverpoolin kapteeni muisteli Luis Suárezin ihmesuoritusta: ”Vau, tämä kaveri on ihan omassa luokassaan”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan hyökkääjä Luis Suárez on noussut seuran kannattajien suosioon maailmanluokan viimeistelyjensä ja kyltymättömän työmoraalinsa ansiosta.

Uruguaylaistähti siirtyi Barcelonaan kesällä 2014 Liverpoolista. Hän on pelannut Blaugranan riveissä 271 ottelua tehden niissä yhteensä 191 maalia ja syöttäen 109.

Liverpoolin kapteeni Jordan Henderson muisteli Suárezin, 33, kanssa pelaamista The Locker Roomin haastattelussa ja sanoi, että uruguaylainen paiski jo tuolloin mielettömän määrän töitä, eikä halunnut millään jättää yhtäkään ottelua väliin.

Hendersonille, 29, tuli mieleen eräs ottelu, jossa Suárez pelasi turvonneella jalalla ja Liverpool-legenda Steven Gerrardin kengillä, mutta onnistui silti maalinteossa.

– Suárez oli voittaja, synnynnäinen voittaja. Hän pelasi vaikka loukkaantuneena.

Suárez on voittanut Barcelonassa muun muassa neljästi La Ligan ja kertaalleen Mestarien liigan. Kuva: Getty Images

– Hän ei ollut ikinä hoidettavana. Hän vain rakasti jalkapalloa ja halusi pelata, vaikka olisi loukkaantunut. Hänellä oli niin hyvä mentaliteetti.

– Kerran hänen piti vaihtaa kenkänsä, koska hänen jalkansa oli niin turvonnut, ettei hän saanut kenkäänsä jalkaan. Joten hän lainasi yhden pelin ajaksi Stevien kenkiä ja teki vapaapotkusta maailmanluokan maalin.

– Ajattelin vain, että ”Vau, tämä kaveri on ihan omassa luokassaan. Hän oli pelottavan hyvä”.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.