”Päästimme maalin, koska keskittyminen herpaantui” – Diego Simeone ei ole liian huolissaan yllätystappiosta huolimatta

© Kuva: Getty Images

Atlético Madrid kärsi lauantaina todella yllättävän tappion Deportivo Alavésin vieraana. Hallitseva mestari on joutunut tällä kaudella toistuvasti tappioasemaan La Ligan otteluissa, mutta on onnistunut kampeamaan aina pisteille.

Tänään Diego Simeonen suojatit jäivät taas nopeasti tappiolle. Argentiinalaisvalmentajan mukaan kyse on enemmän keskittymisestä kuin taktisista tai tasollisista ongelmista.

– Ei pelisysteemissä ole mitään vikaa. Kyse on keskittymisestä. Ei ole oikeastaan mitään väliä, että montako puolustajaa linjassa on. Tilanteet syntyivät tänäänkin silloin, kun olimme huolimattomia, Simeone sanoi.

Alavés teki maalinsa kulmapotkusta. Sen viimeisteli keskuspuolustaja Víctor Laguardia. Simeonen mielestä erikoistilanteista ei lähtökohtaisesti saisi koskaan päästää maalia.

– Meitä vastaan on tehty nyt kaksi maalia erikoistilanteista. Aina, kun päästää erikoistilanteesta maalin, niin se johtuu jostakin heikkoudesta. Meidän pitää parantaa, mutta tänään päästimme maalin, koska keskittyminen herpaantui, kertoi Simeone.

Kokenut mestarivalmentaja on sitä mieltä, että Atléticolla on nyt heikompi jakso meneillään. Simeonen mukaan jokaisella joukkueella on huonompia hetkiä kauden aikana. Hänen mukaansa Atléticolla on sellainen jo nyt meneillään.

– Vastuu on täysin minun. Luotan pelaajiini sataprosenttisesti. Se, että emme tällä hetkellä saa ulosmitattua parastamme, menee minun nimiini, Simeone julisti.

Atléticon ohjelma hankaloituu selvästi, koska seuraavaksi se kohtaa Mestarien liigassa AC Milanin ja Liverpoolin. Näiden otteluiden välissä vastaan asettuu Barcelona La Ligan puolella.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.