Atlético saanut valtavasti varoituksia protestoinnista – Simeone ymmällään: ”Ei tee hyvää joukkueelle”

© Kuva: Getty Images

Atlético pelasi viime viikolla kaksi maalitonta tasapeliä. Keskiviikkona Atlético jäi tasapeliin Porton kanssa Mestarien liigan lohkovaiheen avauskierroksella ja lauantaina Athletic haki tasapelipisteen Metropolitanolta.

Atlético on saanut alkukaudella huomattavan määrän varoituksia tuomarille protestoinnista. Atléticolle on nimittäin näytetty peräti kymmenen keltaista korttia protestoinnista.

Diego Simeone on luonnollisesti pettynyt korttien määrään ja tiedostaa, että joukkueen on parannuttava huomattavasti sen suhteen.

– Meidän on ehdottomasti kehityttävä sen suhteen, eikä minulla ole epäselvyyksiä sen suhteen, ettemmekö parantaisi siinä. Olemme hyvin kunnioittavia tuomareita kohtaan. Tuomarien kanssa voi keskustella, mutta meidän on vähennettävä varoitusten määrää, koska nykyiset määrät eivät tee hyvää joukkueelle, Simeone totesi.

Simeone pitää tehokkuutta tärkeimpänä asiana ja antaa sille enemmän painoarvoa kuin aiemmin.

– Alkukaudella näkemäni ottelut vahvistavat mielipidettäni siitä, että tehokkuus tekee eron. Kaikki pelaavat hyvin, juoksevat, prässäävät ja pääsevät maalipaikoille ja loppujen lopuksi viimeistely tekee eron joukkueiden välillä.

Atlético kohtaa Getafen tiistai-iltana Coliseumilla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.