Atlético voitti sunnuntaina Eibarin La Ligassa 5-0. Lue otteluraportti täältä.

Atlético johtaa La Ligaa neljän pisteen erolla Real Madridiin, joka pelaa kierroksen oman ottelunsa sunnuntai-iltana Getafen vieraana.

Diego Simeonen miehistö on kärsinyt kevään aikana merkittävistä loukkaantumis- ja koronaongelmista, joiden vuoksi Atlético on pudottanut suuren määrän pisteitä. Simeone muistutti, ettei La Ligassa ole helppoja otteluita.

– Tärkeintä on voittaa otteluita. Se tuo rauhaa. Te toimittajat sanoitte, ettei La Ligan taso ole enää korkea, mutta silti Real Madrid on Mestarien liigan välierissä ja Villarreal Eurooppa-liigan välierissä.

Atléticon, Real Madridin ja Barcelonan lisäksi myös Sevilla taistelee La Ligan mestaruudesta. Sevilla on kuuden pisteen päässä Atléticosta, kun seitsemän kierrosta on pelaamatta. Simeonen mukaan Sevilla pelaa hienoa kautta.

– Sevilla pelaa loistavaa kautta ja taistelee meidän kanssa mestaruudesta. Loppukaudesta tulee hyvin hieno, koska mestaruustaistelussa on neljä seuraa. Toivottavasti kykenemme rikkomaan Real Madridin ja Barcelonan valtakauden.