Atlético voitti torstai-iltana Huescan 2-0 ja pysyy La Ligan kärkipaikalla.

Atlético johtaa La Ligaa kolmen pisteen erolla Real Madridiin ja viiden pisteen erolla Barcelonaan, joka on pelannut yhden ottelun Atléticoa vähemmän. Sevilla on kuuden pisteen päässä Atléticosta.

Atléticon päävalmentaja Diego Simeonen mukaan seuraavilla kierroksilla nähdään, ketkä todella taistelevat keskenään mestaruudesta.

– Viimeisillä kierroksilla nähdään, ketkä taistelevat mestaruudesta. Neljä seuraa ovat lähellä päättää kauden hienolla tavalla. Sevilla pelaa hienoa kautta. Real Madrid ja Barcelona voittivat taas. Menemme ottelu kerrallaan eteenpäin. Ajattelemme vain seuraavaa ottelua ja yritämme voittaa sen, Simeone totesi.

Simeonen miehistö luottaa tuttuun tapaan ottelu kerrallaan -ajattelutapaan.

– La Liga on hyvin haastava sarja. Emme voi rentoutua, koska jo heti tämän ottelun jälkeen valmistaudumme sunnuntain kamppailuun. Betis-ottelun jälkeen sanoin, että joukkue on nousemassa takaisin tasolleen ja pelaa jatkuvasti paremmin. Se näkyy. Ilo tästä voitosta päättyy perjantaina. Silloin ajattelemme vain Athleticia.

Luis Suárez, Thomas Lemar ja João Félix olivat mukana Atléticon perjantaisissa harjoituksissa, joten kolmikko on todennäköisesti mukana Athletic-ottelussa.

Suárez, Lemar ja Félix ovat olleet muutaman viikon ajan sivussa pelikentiltä loukkaantumisten vuoksi, jonka seurauksena Simeone on joutunut muuttamaan avauskokoonpanoaan. Se on onnistunut, sillä Ángel Correa, Marcos Llorente ja Yannick Carrasco ovat ottaneet joukkueen reppuselkäänsä maaleillaan.