Atlético saa avainpelaajansa takaisin derbyyn – oli viikkokausia pelikiellossa: ”Miettikää sitä tilannetta..”

© Kuva: Getty Images

Atlético isännöi sunnuntaina Real Madridia kauden toisessa Madridin derbyssä.

Atléticon päävalmentaja Diego Simeone käväisi lauantaina lehdistötilaisuudessa. Simeone muistutti, ettei Real Madrid tai Barcelona ole missään vaiheessa ollut ulkona mestaruustaistelusta.

Atlético johtaa La Ligaa viiden pisteen erolla Real Madridiin ja Barcelonaan, ja on pelannut yhden ottelun kaksikkoa vähemmän.

– Muutama ottelu sitten puhuitte siitä, ettei Real Madridilla ja Barcelonalla ole enää mestaruusmahdollisuuksia ja katsokaa, missä he ovat nyt. Tiedämme, miten vaikea sarja tämä on, Simeone vastasi toimittajille.

Kieran Trippier palaa Atléticon kokoonpanoon pitkän pelikieltonsa jälkeen. Trippier sai kymmenen viikon pelikiellon joulukuussa. Atlético valitti tuomiosta ja Trippier sai pelata tammikuun alun Sevilla-ottelussa, mutta sen jälkeen laitapuolustaja on seurannut ottelut katsomosta käsin.

– Hän on harjoitellut koko ajan joukkueen mukana ja on hyvin innoissaan. Miettikää jalkapalloilijaa, joka saa harjoitella, muttei pelata. Hän antaa meille luonnollisesti paljon asioita kentällä. Trippier on laadukas pelaaja ja on johtajatyyppi.

Simeone ei pidä sunnuntaista derbyä ratkaisevana suuntaan tai toiseen.

– Huomenna kaksi samoista asioista taistelevaa kärkijoukkuetta iskee yhteen. Voitosta saa kolme pistettä. Derbynkin jälkeen sarjaa on vielä paljon pelaamatta.


PÄIVÄN VIHJE: PSG – BAYERN MÜNCHEN

Pariisin kevätilta tarjoaa aivan uskomattoman herkulliset lähtökohdat PSG – Bayern München -matsille