L’Équipe: Kylian Mbappé ja Neymar eivät ole siirtymässä ensi kaudeksi Espanjaan

© Kuva: Getty Images

Ranskalaislehti L’Équipen mukaan Barcelonan tavoittelema Neymar ja Real Madridin kiikarissa ollut Kylian Mbappé eivät ole lähdössä Pariisista.

Syynä on koronavirus, joka on luonut siirtomarkkinoille hankalan tilanteen. Siirtojen sijaan Neymarin ja Mbappén odotetaan pelaavan PSG:ssä siis myös ensi kaudella.

Neymarin paluusta Barcelonaan on puhuttu pitkään, mutta PSG haluaa brassitähdestä ison siirtosumman. Pariisilaisseura itse maksoi Neymarista Barcelonalle 222 miljoonaa euroa, eikä PSG ole kiinnostunut tekemään pelaajakauppoja Barcelonan kanssa.

Mbappé puolestaan on tekemässä jatkosopimusta PSG:n kanssa. Hänellä on sopimusta jäljellä kesään 2022 saakka, mutta uusi diili sisältäisi rahakkaan ulosostopykälän, joka nostaisi Mbappén hankintahintaa entisestään.

Mbappé ja Neymar siis siirtynevät pois PSG:stä ennemmin tai myöhemmin, mutta koska koronavirus aiheuttaa epävarmuutta, on ”myöhemmin” paljon todennäköisempi vaihtoehto. L’Équipen mukaan molemmat edustavat ensi kaudellakin pariisilaisseuraa.

Lähde: AS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.