Sevillan sankarit hehkuttivat välieräpaikkaa: ”Olemme kasvaneet kauden aikana”

© Kuva: Getty Images

Sevilla lunasti tiistai-iltana paikkansa Eurooppa-liigan välierissä kaadettuaan Wolverhamptonin maalein 1-0. Näin Sevilla jatkoi pitkää tappiotonta putkeaan. Sevilla on hävinnyt viimeksi helmikuun alussa, ja on päästänyt viimeisissä kahdeksassa ottelussaan vain yhden maalin. Viimeisissä viidessä pelissä omissa on pysynyt nolla.

Ottelun jälkeen median eteen astelivat voittomaalin puskenut Lucas Ocampos sekä ensimmäisellä puoliajalla Raúl Jiménezin rankkarin torjunut Bono. Molempien oli ymmärrettävästi helppo hymyillä.

– Olen erittäin iloinen koko joukkueen työstä. Vastustajan puolustus oli hyvin organisoitu, heillä on todella nopeita pelaajia ja meidän piti etsiä palkintoa työstämme sinnikkäästi. Ocamposin maali oli todella vapauttavaa ja helpottavaa, 29-vuotias Marokon maajoukkuemaalivahti Bono hehkutti.

Bono pelasi La Liga -kauden aikana vain kuusi peliä, mutta on kantanut vastuuta Eurooppa-liigassa. Tiistain Wolves-ottelu oli hänelle Eurooppa-liigassa kauden kahdeksas. Kaikkiaan 16 pelaamassaan kauden ottelussa Bono on pitänyt nollan peräti 12 kertaa.

– Olen aina kokenut olevani tärkeä Sevillan laivassa, riippumatta siitä, pelaanko vai en. Nyt, kun on minun vuoroni pelata, annan kaikkeni.

– Harjoittelin rankkareita harjoituksissa Ocamposin kanssa, sillä hän ampuu samalla tavalla. Lisäksi tunsin Raúl Jiménezin Atléticosta. Hänellä on tapanaan odottaa. Siksi sillä hetkellä tunsin, että minun täytyi hämätä hyppääväni toiseen suuntaan. Minulla oli onnea.

Välierässä Sevilla saa vastaansa Manchester Unitedin. Bono luottaa oman joukkueensa tason pysymiseen.

– Odotamme välierää innolla. Tiedämme, että tämä on seuralle tärkeä kilpailu, ja ajattelemme vain seuraavaa peliä. Joukkue on kasvanut kauden aikana. Nyt meillä on hyvin selkeä tavoite, ja sen huomaa pelaajien suoritustasossa.

Bonon itseluottamuksen jakaa myös maalintekijä Lucas Ocampos.

– Teimme mitä meidän pitikin tehdä, jokaisen työmäärä näkyi ja pystyimme voittamaan. Entä maalini? Näin Everin (Banega) keskittävän, liikuin siihen palloon ja pystyin kantamaan korteni kekoon. Se oli ratkaiseva hetki tämän päivän voitossa.

– Nyt saamme vastaamme perinteisen joukkueen, ja olemme todella nälkäisiä. Meillä on omat aseemme ja luotamme itseemme, Ocampos jatkoi.

Lähde: AS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.