Sevilla kaatoi Wolverhamptonin tiistaina Eurooppa-liigan puolivälieräkamppailussa lukemin 1-0, ja eteni välieriin. Ottelu pelattiin Schauinsland-Reisen-Arenalla Duisburgissa.

Sevilla Fútbol Club

@SevillaFC
FINAL DEL PARTIDO ‼

🆂🅴🅼🅸🅵🅸🅽🅰🅻🅸🆂🆃🅰🆂

#WeareSevilla #UEL

Wolves sai erinomaisen mahdollisuuden siirtyä ottelussa johtoon jo 12. minuutilla. Diego Carlos kaatoi Adama Traorén rangaistusalueella, ja tilanteesta tuomittiin rangaistuspotku. Raúl Jiménezin rangaistuspotku oli kuitenkin heikko, ja Bono torjui melko keskelle jääneen laukauksen.

Sevilla hallitsi selvästi palloa avausjaksolla, mutta molemmilla joukkueilla huippupaikat olivat vähissä.

Toisella jaksolla peli kääntyi entistä enemmän espanjalaisille. Avausmaalia saatiin kuitenkin odottaa 88. minuutille asti.

Sevillan painostus tuotti lopulta tulosta, kun Lucas Ocampos puski Éver Banegan sivuvapaapotkun verkon perukoille.