Sevilla oli marssia ulos kentältä Real Madridia vastaan: ”Olisin ottanut joukkueen pois kentältä”

© Kuva: Getty Images

Sevilla koki lauantaina Santiago Bernabéulla katkeran 1-2-tappion Real Madridille. Isossa roolissa kyseisessä ottelussa oli VAR, jonka seurauksena Sevillalta hylättiin 1-0-johtomaali ensimmäisellä puoliajalla.

Joukkueelta melkein vietiin myös ottelun 1-1-tasoitus pois, sillä Luuk de Jongin hyväksyttyä osumaa edeltäneessä tilanteessa pallo osui maassa olleen Munir El Haddadin käteen. Sevillan urheilutoimenjohtaja Monchi sanoi, että tilannetta tarkistettaessa hän harkitsi joukkueen pois ottamista kentältä.

– Jos se maali oltaisiin hylätty, olisin tullut alas [aitiosta] ja ottanut joukkueen pois kentältä, Monchi sanoi Movistarille ottelun jälkeen.

Monchi tuntui olleen erittäin pettynyt ensimmäisen jakson hylättyyn maaliin, joka on jakanut katsojien ja myös tuomariasiantuntijoiden mielipiteet. Toisten mielestä maalin tehnyttä de Jongia kulmapotkussa merkannut Éder Militão pelattiin tilanteesta ulos sääntöjen vastaisesti ja toisten mielestä hän itse törmäsi Sevillan Nemanja Gudeljiin.

– Kieltäydyn analysoimasta ottelua taktisesti tai teknisesti, koska tämä hetki oli ratkaisevassa roolissa ja on absurdia analysoida ottelua tuosta eteenpäin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.