Lähteet: Julen Lopeteguin Sevilla-projekti hajoamassa käsiin ennen kuin se ehti alkaakaan? – avainpelaajat harkitsevat poistumista

© Kuva: Getty Images

Wissam Ben YedderPablo Sarabia ja Éver Banega ovat Sevillan ehdottomia avainpelaajia.

Kolmikko keräsi kauden aikana tuttuun tapaan valtavat peliminuutit, jotka saattoivat olla samalla viimeiset Sevillan paidassa.

Ben Yedder kertoi hiljattain halustaan poistua Sevillasta ja kokea uusia haasteita urallaan. Sevillan ylivoimaisesti parhaan maalintekijän mukaan uusi haaste suurseurassa olisi paikallaan jo tämän kesän aikana.

Sarabia on sen sijaan saanut Marcan mukaan tarjouksen PSG:stä. Sevilla tarjosi jatkosopimusta Sarabialle, mutta jatkosopimustarjous ei miellyttänyt Sarabiaa, joka harkitsee tosissaan pariisilaisjättiin siirtymistä. Sarabia haluaa olla mukana sellaisessa projektissa, jossa on mahdollisuudet voittaa pokaaleita ja nousta Espanjan A-maajoukkueeseen.

Banega on saanut tarjouksen kasvattajaseurastaan Boca Juniorsista. Banegan nykyinen sopimus päättyy Sarabian tapaan vuoden kuluttua ja Sevillalla on siten nyt viimeinen mahdollisuus saada kaksikosta siirtokorvaukset. 30-vuotias Banega olisi tiettävästi valmis palaamaan Argentiinaan.

Sevillan päävalmentajaksi nimetyn Julen Lopeteguin projekti ei siten voisi alkaa pahemmin, jos kolmikko jättää kesällä hyvästit Pizjuánille. Ben Yedderin ulosostopykälä on 40 miljoonaa euroa. Huippukauden pelanneen Sarabian vastaava pykälä on vain 17 miljoonaa euroa.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää