Eurooppa-liigan lohkovaiheen neljäs kierros pelattiin torstai-iltana.

Ainoa voittoon kyennyt La Liga -joukkue oli Sevilla, joka kaatoi vieraskentällä turkkilaisen Akhisar Belediyesporin luvuin 3-2. Otteluun suosikkina lähtenyt Sevilla aloitti kamppailun hienosti mentyään vain 12 minuutin jälkeen johtoon Noliton maalin myötä. Avausmaalin syöttänyt Luis Muriel vastasi vieraiden toisesta osumasta viitisen minuuttia ennen taukoa.

Sevillan Sergi Gómez sai toisen jakson alussa toisen keltaisen kortin kaadettuaan isäntien kärjen boksissa. Aksiharille tuomittiin tilanteesta rangaistuspotku ja Manu ohitti varmalla laukauksellaan Sevillan maalia vartioineen Tomas Vaclikin. Hetkeä myöhemmin Akhisar käytti miesylivoimansa ja nousi tasoihin. Éver Banega iski kuitenkin hetki ennen päätösvihellystä voittomaalin pilkulta.

Villarreal tyytyi vieraskentällä maalittomaan tasapeliin Rapid Wieniä vastaan. Heikosti kauden aloittanut Javi Callejan miehistö johtaa kuitenkin lohkoaan neljän pelatun kierroksen jälkeen.

Iltaottelussa Betis jäi 1-1 -tasapeliin AC Milanin kanssa. Loistavaa alkukautta pelaava Giovani Lo Celso vei Betisin vain 12 minuutin jälkeen johtoon, mutta Suso tasoitti ottelun komealla vapaapotkumaalilla toisella jaksolla.

– Pelasimme mielestäni hyvän ottelun, mutta tästä jäi huono maku suuhun, Lo Celso viittasi ottelun jälkeen Suson tasoitusosumasta aiheutuneeseen tasapeliin.