Quique Setién kehui Barcan junioreita – kommentoi myös Gerard Piquén vaihtoa

© Kuva: Getty Images

Barcelonan päävalmentaja Quique Setién ei myhäillyt tyytyväisyyttään Barcelonan tiistaisen Leganés-ottelun jälkeen. Barca toki voitti sarjan hännänhuipuksi pudonneen Leganésin 2-0, mutta peliesitys jätti Setiénin mielestä toivomisen varaa.

– Leganés pelasi hyvin ja puolusti tiiviisti. Ei ole helppoa löytää tilaa, kun samalla meiltä puuttui loistokkuus pallollisina. Emme löytäneet tilaa syötöille niin monen pelaajan seasta, Setíen sanoi lehdistötilaisuudessa Sportin mukaan.

17-vuotias Ansu Fati teki ottelussa kauden viidennen maalinsa. Setiéniltä heltisikin 54 minuuttia pelanneelle Fatille vuolaita kehuja.

– Valitsin Ansun avaukseen, koska hän oli näyttänyt hyvältä harjoituksissa ja oli toipunut pienistä vaivoistaan.

– Ansu teki hyvää työtä. Ei vain maalinsa takia, vaan sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. On totta, että häneltä puuttuu vielä tasaisuutta. Hän pelasi todella hyvin, mutta otin hänet vaihtoon varotoimenpiteenä. Hänellä oli tauolla pieniä vaivoja, Setién kertoi.

Kehuja riitti myös toiselle nuorukaiselle, 20-vuotiaalle Riqui Puigille. Puig pääsi kentälle La Liga -ottelussa vasta kolmannen kerran tällä kaudella, ja pelasi 17 minuuttia. Hän selvästi hyötyi poikkeussäännöstä, joka sallii viisi pelaajavaihtoa.

– Riqui pelasi todella hyvin. Hänellä oli paljon energiaa ja hän teki erinomaisesta töitä.

– Hän tuli kentälle antamaan kaikkensa ja näyttämään osaamisensa. Joukkueen sisälle ei helppoa tulla, mutta hänen täytyy hyödyntää minuuttinsa. Sääli, ettei hän tehnyt maalia, mutta arvostan suuresti hänen panostaan, Setién totesi.

Loukkaantumisen takia vaihtoon joutui toppari Gerard Piqué, mutta Setién ei usko, että kyse on mistään vakavasta.

– Hän sai tällin, josta syntyi pieni haava. Sääri pitää tikata, ja hänen säärisuojansakin repesi. Seuraamme tilannetta, mutta emme usko, että kyseessä on mitään vakavaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.