MD: Tässä on Barcelonan tuoreen päävalmentajan valmennusryhmä

© Kuva: Getty Images

Barcelona tiedotti maanantain ja tiistain välisenä yönä Ernesto Valverden potkuista ja Quique Setiénin saapumisesta joukkueen uudeksi päävalmentajaksi.

Mundo Deportivo kertoi tarkemmin Setiénin kanssa Barcelonaan saapuvasta valmennusryhmästä. Valmennusjohtoon kuuluu Setiénin lisäksi Eder Sarabia ja Fran Soto.

38-vuotias Sarabia on työskennellyt Setiénin kanssa siitä lähtien, kun luotsi valmensi Las Palmasissa. Sarabia ajattelee jalkapallosta samalla tavalla kuin Setién. Kaksikko pitää pallonhallintaan perustuvasta jalkapallosta ja yrittää pelata käytännössä vain sen avulla.

Sarabia muistetaan hyvin myös intohimoisesta tavastaan suhtautua jalkapalloon. Sarabia sai muun muassa Betisissä useamman kerran toimitsijakieltoa otettuaan yhteen tuomareiden kanssa.

Soto on Setiénin valmennusryhmän fysiikkavalmentaja. Soto ja Setién tutustuivat Lugossa vuonna 2009, jolloin kaksikko kuului samaan valmennusryhmään. Soto on siitä lähtien seurannut Setiéniä ja oli luotsin mukana niin Las Palmasissa kuin Betisissäkin. Soto ei toimi ainoastaan fysiikkavalmentajana, mutta myös Setiénin apuvalmentajana taktisissa asioissa.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.