Barcelonan uusi päävalmentaja Quique Setién on määrännyt pelaajat saapumaan keskiviikkona harjoituskentälle, vaikka sen piti olla alunperin vapaapäivä, kertoo Diario Sport.

Setién haluaa päästä uusien suojattiensa kanssa nopeasti vauhtiin, minkä takia hän päätti vetää keskiviikkona harjoitukset aamupäivällä kello 11 paikallista aikaa.

FC Barcelona

@FCBarcelona
The new boss checking out the office 👍

Ensimmäisenä päivänään, tiistaina, Setién veti Barcelonalle kahdet harjoitukset. Ensimmäisissä treeneissä mukana olivat nuoriso-osaston edustajista Iñaki Peña, Ronald Araújo, Riqui Puig, Carles Pérez ja Ansu Fati.

[readmore from=Barcelona]

Iltapäivän harjoituksissa Araújon tilalla oli Chumi. Diario Sport arvelee, että Setién halusi nähdä kummatkin nuoret puolustajat, koska Jean-Clair Todibo on jättämässä seuran tässä kuussa. Lehtitietojen mukaan Todibo on lähellä siirtoa saksalaiseen Schalkeen.

Keskiviikon oli tarkoitus olla Barcelonan ainoa vapaapäivä tällä viikolla. Joukkue palasi viikonloppuna Saudi-Arabiasta, jossa se oli pelaamassa uudistetussa Espanjan supercupissa. Barcelona hävisi välierässä Atlético Madridille, joka taipui loppuottelussa rangaistuspotkukilpailun jälkeen paikallisvastustajalleen Real Madridille.

Barcelonan seuraava ottelu on ensi sunnuntaina La Ligassa Granadaa vastaan.

Vielä viime viikonloppuna Barcelonan kalenteri näytti tältä. Kuvakaappaus seuran verkkosivuilta.