Barcelona ilmoitti maanantain ja tiistain välisenä yönä tehneensä kahden ja puolen vuoden mittaisen valmentajasopimuksen Quique Setiénin kanssa.

Setién saapui seuraan korvaamaan potkut saanutta Ernesto Valverdea. Barcelona esitteli Setiénin tiistaina ja luotsi on vetänyt jo useammat harjoitukset edustusjoukkueen kanssa. Setién on myös nähty seuraamassa paikan päällä Barcelonan B-joukkueen ottelua.

Pesti on selvästi Setiénin uran suurin. Aiemmin muun muassa Lugoa, Betisiä ja Las Palmasia luotsannut Setién kertoi seuran haastattelussa, ettei ole edelleenkään täysin sisäistänyt uutta työtään.

– Minun on pitänyt yrittää ymmärtää ja sisäistää olevani Barcelonan uusi päävalmentaja. Eihän tämä voi olla totta. Tiistainen esittelypäiväni oli yksi elämäni onnellisimmista päivistä.

– Fakta on se, että olen aina pitänyt siitä, kun joukkueeni pelaa hyvää jalkapalloa. Se on ainoa tapa, miten lähden töistä tyytyväisenä kotiin. Nautin siitä, kun minulla on pallo ja olen varma, että 99 prosenttia pelaajista ajattelee samalla tavalla.