Real Betisin kausi on ollut epäonnistunut.

Seura lähti kauteen historiansa suurimmalla budjetilla ja kenties parhaalla kokoonpanollaan puhdasta maalintekijää lukuun ottamatta.

Betisin tavoite oli päästä toista kautta peräkkäin mukaan europeleihin, mutta saumat europeleihin ensi kaudeksi ovat ennen viimeistä kierrosta minimaaliset.

Betisin päävalmentaja Quique Setién on joutunut kauden aikana kannattajien hampaisiin. Betis-kannattajat ovat useampaan otteeseen keväällä vaatineet potkuja Setiénille.

– Kauden toinen puolisko on ollut suuri pettymys. Odotimme, että olisimme voineet olla valtavasti parempia kuin olemme loppupeleissä olleet. Meidän on voitettava päätöskierroksella Bernabéulla, jotta tästä kaudesta jäisi edes ihan hyvä maku suuhun, Setién myönsi.

Setién kommentoi myös rooliaan Betisin päävalmentajana.

– En tiedä, onko Huesca-ottelu viimeinen kamppailu minulle täällä Villamarínilla. En katso juurikaan medioita tai suunnittele tulevaisuutta kauas. Ajattelin kuitenkin samalla tavalla, eli haluan jäädä tänne pitkäksi aikaa. Teen sen eteen töitä parhaalla mahdollisella tavalla. Se on motivaationi.