La Liga -luotsi kritisoi kummallisesti pelaajaansa – pyysi lopuksi anteeksi kannattajilta

© Kuva: Getty Images

Live Stream: Katso Copa del Reyn matsit ilmaiseksi!

  • Torstai-illan herkkupala klo 22.30: FC Barcelona vs Levante

Tammikuussa Betisiin Dortmundista siirtynyt Marc Bartra on pelannut loistavan vuoden sevillalaisseuran riveissä.

Bartra on noussut erinomaisten peliesityksiensä ansiosta takaisin Espanjan A-maajoukkueeseen ja onnistui muun muassa viimeisimmällä maajoukkuetauolla maalinteossakin.

Betisin päävalmentaja Quique Setién antoi varsin kummallisia kommentteja Bartrasta hiljattain RAC1:sen haastattelussa.

– Se, että Bartra pelaa täällä Betisissä, kertoo jotain huonoa hänestä. Se on todella hieno asia meille, että hän pelaa täällä, mutta hänen kannaltaan en pitäisi tätä sellaisena. Bartra on pelannut Barcelonan ja Dortmundin kaltaisissa seuroissa..

– Usein sanon hänelle, että teet jotain huonosti, koska pelaat Betisissä, eli joukkueessa joka on teoriassa huonompi kuin Barcelona tai Dortmund.

Betisin kannattajat eivät odotetusti ottaneet Setiénin mielenkiintoisia kommentteja hyvin vastaan. Setién pyysi kommenttejaan anteeksi Twitterissä.

– Tiedän mokanneeni. Ymmärrän, että kommenttini voidaan ymmärtää Betisin vähättelynä, mutta en tarkoittanut sitä. Pyydän anteeksi koko seuralta, Setién kirjoitti.

Setién kommentoi tapausta myös Milan-ottelun alla lehdistötilaisuudessa.

– Bartra on ollut loistava riveissämme. Haluan hänen olevan maajoukkueessa ja palaavan absoluuttiseen huippujoukkueeseen, koska tiedän hänen kykenevän pelaamaan sellaisessa. Hänen on myös haluttava sitä itse enemmän. Hänellä on kaikki vahvuudet huippujoukkueessa pelaamiseen, Setién vakuutti.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso FC Barcelona – Levante ilmaiseksi!

  • Näe kaikki Copa del Reyn matsit ilmaiseksi