Bayern München haluaa Barcelonan pelaajan – Barca taipuvainen kesäsiirtoon

© Kuva: Getty Images

Kerroimme tammikuun alussa, että Barcelona on tiettävästi määritellyt laitapuolustaja Nélson Semedon pelaajaksi, jonka se on valmis myymään. 26-vuotias Portugalin maajoukkuepelaaja kiinnostaa useita huippuseuroja, ja Barcelona toivoo voivansa saada Semedosta mukavasti täytettä kassaansa.

Viime kesänä Semedoa havittelivat Manchester United ja PSG, mutta tuolloin Barcelona tarjosi kysyjille ei-oota. Nyt englantilaismedia on yhdistänyt Semedoon Tottenhamin, mutta vielä tammikuussakaan pelaaja ei ole kaupan. Kesällä juttu voi olla toinen, ja Mundo Deportivo kertookin, että bundesliigajätti Bayern München on tehnyt laitapuolustajasta kesän siirtokohteensa.

Bayernin päävalmentaja Hansi Flick on muokannut Joshua Kimmichistä keskikentän pohjapelaajaa, ja ranskalainen maailmanmestari Benjamin Pavard soveltuu hienosti keskuspuolustukseen. Niinpä Bayernin rosterissa on pätevöityneen oikean laitapuolustajan mentävä aukko.

Barcelonan lokakuussa määriteltynä tavoitteena on ansaita pelaajamyynneillä kesään mennessä 124 miljoonaa euroa, ja Semedo on yksi seuran parhaista kauppatavaroista. Sergi Roberto on onnistunut oikeana laitapakkina riittävän hyvin, ja tulevaisuuttaan Barcelona rakentaa jo ahkerasti brasilialaisten huippulupausten varaan.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.