Atléticossa hurja välikohtaus – toppari kävi käsiksi fysiikkavalmentajaan: ”Sano se minulle suoraan, rotta”

© Kuva: Getty Images

Atléticon kausi koki suuren kolauksen tiistaina.

Juventus pudotti Diego Simeonen miehistön Mestarien liigan neljännesvälierissä ja Atlético joutuu keskittymään ainoastaan sarjaotteluihin loppukauden aikana.

Atléticon kausi on kulminoitunut loukkaantumisiin. Atléticolla on ollut tähän mennessä peräti 42 loukkaantumista tällä kaudella.

Pelaajat ovat madridilaismedioiden mukaan kyllästyneet Atléticon tunnettuun fysiikkavalmentajaan Profe OrtegaanAS:n mukaan pelaajien ja El Profen välit ovat käytännössä olemattomat.

Viime viikonloppuna Atlético voitti Metropolitanolla Leganésin maalein 1-0. Kuluvalla kaudella useista loukkaantumisista kärsinyt Stefan Savic pelasi ottelussa täydet minuutit. AS:n mukaan Ortega kritisoi Savicia joukkueen muille jäsenille ottelun jälkeen.

– Eihän hän voi edes liikkua, Ortega viittasi Savicin jatkuviin loukkaantumisongelmiin.

Savic oli kuitenkin lehden mukaan saanut tietoonsa sen, mitä Ortega oli sanonut. Montenegrolaistoppari tulistui ja kävi käsiksi Ortegaan, mutta joukkuetoverit onnistuivat erottamaan fysiikkavalmentajan ja topparin.

– Mitä sanot minusta? Sano se minulle suoraan, rotta, Savic oli vastannut Ortegalle.

Savic oli yrittänyt heittää Ortegaa myös nappulakengällään rikkoen pukukopissa sijainneen television.

Simeone oli välikohtauksen aikana ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Argentiinalaisluotsi yritti rauhoitella Savicia saavuttuaan pukukoppiin. Pelaajat vaativat Ortegaa pyytämään anteeksi Savicilta sanomisiaan.

Pelaajat ovat tiettävästi hyvin pettyneitä siihen, miksi joukkue harjoitteli maanantaina niin suurella intensiteetillä, että pelaajilta loppuivat voimat kesken tiistaisen Juventus-ottelun.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää