Atlético-kärjen agentti kritisoi maalintekovaikeuksien kanssa taistelevaa seuraa – ”Miksei hän saa mahdollisuutta?”

© Kuva: Getty Images

Atlético hankki viime kesänä Ivan Saponjicin Benfican B-joukkueesta noin 500 000 eurolla.

Saponjic on edustusjoukkueen ainoa kenttäpelaaja, joka ei ole vieläkään saanut minuuttiakaan peliaikaa kuluvalla kaudella. 22-vuotias serbialaiskärki on päässyt muutamaan otteeseen penkille istumaan, mutta minuutit ovat jääneet saamatta.

Atlético on taistellut läpi kauden suurien maalinteko-ongelmien kanssa, mutta Diego Simeone ei ole silti antanut Saponjicille mahdollisuutta. Saponjic on ollut marraskuun alusta saakka Atléticon edustusjoukkueen ainoa hyökkääjä Álvaro Moratan kanssa, kun Diego Costa loukkaantui ja käväisi leikkauksessa.

Saponjicin agentti Miha Mlakar ei ymmärrä, miksei hyökkääjä ole saanut peliaikaa. Mlakar on myös Jan Oblakin agentti.

– Atlético kertoi minulle viime kauden jälkeen etsivänsä kolmoskärkeä. Heidän idea oli hankkia nuori hyökkääjä kilpailemaan Diego Costan ja Álvaro Moratan kanssa peliajasta. Mielestäni Saponjic sopi siihen rooliin. Hän on nuori, vahva ja henkisesti voittava pelaaja. Hän oli voittanut Serbian kanssa alle 20-vuotiaiden maailmanmestari ja oli sen joukkueen nuorien pelaaja, Mlakar muistutti.

– Hän on tottunut paineeseen. Benfica maksoi hänestä kolme miljoonaa euroa, koska näki sen potentiaalin. Hän ei kuitenkaan saanut Benficassa mahdollisuuksia. Ehdotin häntä Atléticolle. Saponjic ei ollut kallis hankinta ja hän voi voinut kehittyä huippukärjeksi.

– Miten selität pelaajalle, joka on harjoitellut jatkuvasti huipputasolla odottaen mahdollisuutta pelata edes viisi minuuttia, että joukkueeseen on tulossa uusi kärki? Miksei hän saa mahdollisuutta, Mlakar viittasi Edinson Cavanin todennäköiseen Atlético-siirtoon.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.