AS: Epätoivoinen Valencia pyytänyt Real Madridilta apua – siirtyykö Los Blancosin lainapelaaja toiseen La Ligan seuraan?

© Kuva: Getty Images

Valencia on pyytänyt Real Madridilta apua pelaajatilanteeseensa. Espanjalaislehti AS:n mukaan Valencia on kysynyt Los Blancosin johdolta, voisiko joukkueen sopimuspelaaja, toppari Javi Sánchez liittyä Valencian riveihin loppukaudeksi.

Parhaillaan Sánchez, 22, edustaa Real Valladolidia lainasopimuksella. AS:n mukaan Valladolid on kuitenkin antanut hyväksyntänsä Sanchezin siirrolle, ja loppu riippuu nyt Real Madridista.

Valencia kaipaa kipeästi vahvistusta alakertaansa, kun Ezequiel Garay loukkaantui. Myös La Liga on antanut seuralle poikkeusluvan hankkia uuden pelaajan Garayn pitkän poissaolon vuoksi.

Sánchez tuskin pistäisi pahakseen siirrolle, sillä hän on pelannut Valladolidissa vaivaiset 90 minuuttia koko kaudella. Nuori keskuspuolustaja tarvitsee minuutteja, ja nyt niitä on tarjolla.

Siirron pulma piilee AS:n mukaan siinä, että Valencia haluaisi lainasopimukseen pykälän osto-optiosta, jolla se voisi kuitata halutessaan Sánchezin omakseen kauden päätyttyä. Sopimus sisältäisi myös takaisinosto-option madridilaisille.

Realista on kuitenkin ilmoitettu Valencialle, että siirto haluttaisiin mieluummin toteuttaa ilman osto-optiota, sillä valkopaidoilla on suunnitelmia potentiaaliaan esittäneen Sánchezin varalle.

Vaikka Valencia ei saisi lainadiiliin osto-optiota, se saattaa hyvinkin suostua ehtoihin. Seura on AS:n mukaan yrittänyt paikata Garayta monilla muilla tavoin ja tavoitellut eri pelaajia, mutta tuloksetta. Vaihtoehdot ovat juuri nyt vähissä.

Valladolidin ei puolestaan uskota protestoivan sen enempää Sánchezin menettämistä vastaan sen vuoksi, että seura haluaa pitää välit kunnossa Real Madridiin, josta sen on mahdollista saada lainapelaajia jatkossakin.